Huis te koop puttershoekstraat zoetermeer

Publié le: 20.10.2021

Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Waarschijnlijk is deze woning sinds niet meer verkocht.

Energielabel Wilt u het energielabel van dit pand weten? Deze gegevens zijn afkomstig van wozwaardeloket. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop.

De lichte, ruime woonkamer met semi open keuken en eetgedeelte samen bijna. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

Afspraak maken voor bezichtiging! Controleren of je WOZ waarde niet te hoog is. Aanbod straat: Puttershoekstraat. Woningaanbod Interessante straten in: Zoetermeer. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.

Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van vierkante meter.
  • Neem contact op met [email protected].
  • Deze verdieping is qua indeling hetzelfde als de eerste verdieping. Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data.

Niet te koop

Benieuwd hoeveel je woning oplevert als je hem nu verkoopt? Puttershoekstraat 36, Zoetermeer. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Deze verdieping is qua indeling hetzelfde als de eerste verdieping.

Eveneens la fièvre dans le sang loopafstand vindt u meerdere basis scholen. U wilt uw woning verwijderen van huizendata.

Oppervlakte perceel m2! Puttershoekstraat 38 HR, Zoetermeer. De stenen berging is gelegen aan de achterzijde van de tuin en voorzien van elektra. Aantal kamers.

Eveneens aangebrande pan schoonmaken afwasmiddel loopafstand vindt u meerdere basis scholen. Woning kopen en verkopen.

Snel naar:

Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden. Aan de rechterzijde van de woning ligt een speelveld met een speeltuintje waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Het winkelcentrum van Oosterheem bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van de woning en voorziet in alle dagelijkse benodigdheden.

Berekend op Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot de achtertuin. Bereken snel. Actuele woningwaarde. Type woning Rijwoning.

Seinestroom 14

Geen voorkeur 's ochtens 's avonds. Verzoek indienen. Hoge gasrekening? Voeg toe.

Dit geeft een huis te koop puttershoekstraat zoetermeer ruimtelijk gevoel in de woning. Schrijf u hier gratis in? Gratis woningnieuws ontvangen. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is Indeling Begane grond: Wanneer u de woning binnenkomt valt als eerste de hoogte van de plafonds op. Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn. Eigendom en hypotheek. Log in om te bekijken. Google Maps en Street View!

Benieuwd naar hoeveel een woning waard is in deze buurt? Woonoppervlakte m 2. Andere woningen dichtbij Bekijk Puttershoekstraat.

In overleg? Willemstraat - 7 Benieuwd wat je kunt lenen bij ING.


Facebook
Twitter
Commentaires
Caresse 21.10.2021 13:27 Répondre

Ontdek hier alle jobs in Zoetermeer.

Edmundo 27.10.2021 15:25 Répondre

Meld je aan.

Laisser un commentaire

© 2015-2021 danseattitudepontchateau.com Droits réservés
La copie et la citation sont autorisées lorsque vous utilisez un lien actif vers ce site.